Privacy en Cookie policy

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 29 oktober 2019.

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.


Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Tegelbedrijf Devos BVBA. U dient zich ervan bewust te zijn dat Tegelbedrijf Devos BVBA niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.


Tegelbedrijf Devos BVBA respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

 

1. Bescherming van de persoonsgegevens

 

1.1. Tegelbedrijf Devos BVBA respecteert de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens.

1.2. GDPR wetgeving 2018

Tegelbedrijf Devos BVBA engageert zich om te evolueren naar een 100% compliancy conform de GDPR wetgeving in 2018.
De GDPR wetgeving - Algemene Verordening Gegevensverwerking - is een nieuw Europees wetgevend kader met rechtstreeks effect voor de verwerking van persoonsgegevens. Deze vervangt de Europese Privacy-richtlijn.
Deze nieuwe wetgeving betekent nieuwe rechten voor de betrokkenen en verplichtingen voor de verwerkers en verwerkingsverantwoordelijken.

Deze privacy policy is slechts een van de vele stappen die we hiervoor ondernemen. Op aanvraag stellen we onze documentatie met ondernomen maatregelen graag ter beschikking.

1.3 Verwerkingsovereenkomst persoonsgegevens: contactgegevens klanten

Voor ons klantenbeheer maken wij gebruik van een CRM pakket. Hierin bewaren wij - zolang als nodig - volgende gegevens van onze bestaande klanten: 

  • Naam
  • Voornaam
  • E-mailadres
  • Postcode
  • Gemeente
  • Boodschap


Deze gegevens worden louter gebruikt voor het contact met de klant via e-mail, telefoon of per post. Dus niet voor promotionele acties.
Tegelbedrijf Devos BVBA ziet toe op de correctheid van deze gegevens en neemt contact op met de desbetreffende klanten om te controleren of deze gegevens nog kloppen.
De klant kan deze gegevens op elk moment inkijken (zie ook: 2. Inkijken en aanpassen persoonsgegevens).

 

2. Inkijken en aanpassen persoonsgegevens

 

Klanten en personeel van Tegelbedrijf Devos BVBA kunnen op elk moment hun overeenkomstige persoonsgegevens opvragen. Bij een aanvraag zal Tegelbedrijf Devos BVBA de gevraagde gegevens - fysieke documenten of online - zo snel mogelijk ter beschikking stellen.

De klant of medewerker kan ook vragen om de gegevens aan te passen en/of te verwijderen.

 

3. Cookies


Tegelbedrijf Devos BVBA maakt voornamelijk gebruik van cookies om uw surfervaring op de website te verbeteren. Alle gegevens die we halen uit onze cookies zijn anoniem en worden alleen gebruikt om de klantenervaring op de website te begrijpen met als doel om de prestaties en bruikbaarheid van deze website te verbeteren.



Wat zijn cookies?

Een cookie is meestal een klein tekstbestand verzonden van een website en opgeslagen in de webbrowser van de gebruiker terwijl een gebruiker aan het surfen is op een website. Wanneer de gebruiker in de toekomst op dezelfde website surft, kunnen de gegevens die zijn opgeslagen in de cookie worden opgehaald door de website om de website op de hoogte te brengen van de vorige activiteit van de gebruiker. Cookies werden ontworpen als een betrouwbaar mechanisme voor websites om de status van de website of de activiteit die gebruiker in het verleden heeft ondernomen, te herinneren. Ze helpen ons om uw bezoek aan de website te optimaliseren, om de technische keuzes te herinneren (bijvoorbeeld taalkeuze, een nieuwsbrief, enz.) en om meer relevante diensten en aanbiedingen te tonen. Indien u onze website wenst te raadplegen, raden wij u aan om de cookies in te schakelen. Echter, indien u verkiest om dit niet te doen, bent u altijd vrij om ze niet in te schakelen.

Cookies kunnen omvatten: het klikken op bepaalde knoppen, inloggen of een opname van de pagina's welke door de gebruiker werden bezocht, zelfs maanden of jaren geleden. Hoewel cookies geen virussen kunnen bevatten en geen malware kunnen installeren op de gastcomputer, worden tracking cookies en vooral third-party tracking cookies vaak gebruikt als manieren om lange termijn gegevens van de browsergeschiedenis van individuen samen te stellen.


Cookies die deze website gebruikt:

 
  • LARAVEL_SESSION: Bevat alle data die tijdelijk gebruikt worden, tot de gebruiker de website verlaat.
  • _GA: Google Analytics. Bewaart IP-adres en locatie van de gebruiker, hoe lang deze op de website blijft en welke pagina’s hij gebruikt. Deze data worden gebruikt voor het analyseren van de bezoekers van de website.

Cookies uitschakelen

Er zijn een aantal opties beschikbaar om het opslaan van cookies te voorkomen. Gelieve de websites van de verschillende browsers te bezoeken om te leren hoe je de opslag van cookies kan blokkeren.

Apple Safari: https://support.apple.com/kb/PH19214?viewlocale=en_US&locale=en_US • Google Chrome: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=en-GB&answer=95647 
Microsoft Internet Explorer: http://www.microsoft.com/info/cookies.mspx 
Mozilla Firefox: http://support.mozilla.org/en-US/kb/Enabling%20and%20disabling%20cookies  


Naast het vermijden van opslag is het ook mogelijk om op elk moment de huidige op de computer geïnstalleerde cookies te verwijderen. Het is goed te beseffen dat wanneer u beslist om al uw cookies te verwijderen, u hoogstwaarschijnlijk al uw gebruikersnamen en paswoorden op alle websites die u bezoekt, opnieuw moet geven. Zoals reeds vermeld, kunnen cookies een aanwinst zijn voor uw surfervaring op het web.

Wenst u meer te weten over cookies, gelieve de website www.allaboutcookies.org te bezoeken. Deze website voorziet meer informatie over cookies, legt gedetailleerd uit hoe je de cookies die je vindt, kunt verwijderen en toont u hoe u vertrouwde websites kunt toestaan om cookies op te slaan op uw computer.

 

4. In geval van een data breach

 

Indien er zich een data breach voordoet (situatie waarbij persoonsgegevens kwaadwillig worden vrijgegeven), doet Tegelbedrijf Devos BVBA beroep op Black and White Company met als rol de verwerkingsverantwoordelijke die op hun beurt beroep doen op Combell - de verwerker.

Een data breach moet binnen de 72 uur na ontdekking/gewaarwording (niet het ontstaan van) doorgegeven worden aan de Privacy Commissie. Onze partner Combell neemt deze verantwoordelijkheid op zich als verwerker.

 

5. Vragen over ons privacybeleid?

 

We doen er voortdurend alles aan om te voldoen aan de nieuwe GDPR-wetgeving.

Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:


Tegelbedrijf Devos BVBA

info@devostegelbedrijf.be

Koning Leopold I-Straat(Kor) 22
8500 Kortrijk
België

Tel: +32 56 24 90 10