Blog

Ontdek hier inspirerende realisaties, tips and tricks en meer.
In de hoofdrol: onze uitgebreide selectie van unieke vloeren.

Realisatie - Ieper Business Park

Met een hoogte van meer dan 21 meter vormt het nieuwe gebouw van Eandis – sinds kort Fluvius – een waar landmark in het Ieper Business Park, voorheen gekend als Flanders Language Valley. Sterker nog: dankzij de indrukwekkende architectuur en bijzondere materiaalkeuze vormt het de perfecte toegangspoort tot dit toekomstgerichte bedrijvenpark.

Lees meer

Realisatie - Van Marcke

Het akkerlandschap LAR Zuid in Rekkem ontplooit zich langzamerhand tot een hypermoderne site voor logistieke bedrijven. Ook Van Marcke, groothandelaar van sanitair, verwarming en keukens, neemt er binnenkort zijn intrek in een gloednieuw kantorencomplex met logistiek warehouse.
Omdat duurzaamheid als een rode draad doorheen de bedrijfsfilosofie loopt, is het evident dat het pand zich zal profileren als een toonbeeld van milieuvriendelijkheid.

Lees meer

Realisatie - Mi Casa

Met een recent gebouwde imposante villa in Het Zoute, de meest exclusieve buurt van het Belgische Knokke-Heist, laat Mi Casa duidelijk zien waar het bouwbedrijf toe in staat is.
En de vloeren? Die namen wij onder handen.

Lees meer

Stayhome

We zullen zomer 2020 hoogstwaarschijnlijk in eigen kot doorbrengen. Een staycation. Locatie: Playa Casa. Gelukkig zijn wij er om je even mee te nemen op een digitale reis. Doorheen prachtige, exotische landschappen van vloer- en wandtegels. Relax, neem je tablet of smartphone erbij, laat je wegzinken in je bad en vraag je gerust even af: Welke tegels kies ik best voor mijn badkamer? Wij vinden dé unieke vloer voor jou. Voor het leven. 

Lees meer